Deze site maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons cookie beleid.
Verberg deze melding

Snel zoeken:

Filter uw voorkeuren:

  • Reinigen
  • Onderhoud
  • Beschermen

Sorteer op:

Prijs:

Uw zoekopdracht naar heeft helaas geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoekopdracht aan, of ga naar de homepage.

Onderhoud natuursteen

Ons advies voor uw natuursteen product

Voordat u aan de slag gaat met onderhoudsmiddelen van welke soort dan ook, raden we u sterk aan hierover advies in te winnen bij uw tegelzetter of verwerker. Producten zoals: chloor, schoonmaakazijn, anti-kal(k), allesreinigers etc. zijn absoluut niet geschikt voor het reinigen en onderhouden van uw natuursteen. In het algemeen adviseren wij voor onze materialen de onderhoudsmiddelen van:

MÖLLER CHEMIE (HMK)

R155: Grondreiniger (cementsluierverwijderaar), zuurvrij. Verwijdert snel bouwvuil en lichte cementsluier van alle marmers en andere kalkhoudende vloeren. Verwijdert tevens oude waslagen, olie, vet en vuil. 
R157: Intensieve tegelreiniger. Voor grondreiniging van keramische oppervlakken met een sterk algemene vervuiling. Verwijdert vettige en olieachtige vuillagen en resten onderhoudsproducten.
R163: Snelle cementsluierverwijderaar. Verwijdert grondig cementsluier, oude kalkresten, mortelresten, uitgehard bouwvuil en roest van tegels, plavuizen, natuursteen, beton en baksteen. Deze agressieve reiniger kan enkel worden gebruikt voor materialen die zuurbestendig en niet-kalkhoudend zijn! Let op! Voegen kunnen lichter kleuren.
R183: Cementsluier-Ex, voor zuurbestendige Natuursteen. Speciaal reinigingsmiddel voor alle niet zuurgevoelige natuur- en kunststenen oppervlakken en keramiek. Verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzetting.
S234: Vlekstop, olie- en waterstop. Impregnering voor marmer, graniet, travertin en kwartsiet.
S242: Kleurverdiepende impregneer. Kleurverdiepende impregneer voor marmer, graniet, travertin en kwartsiet.
P315: Porcelanato onderhoudsreiniger. Voor regelmatig onderhoud van onverglaasde en gepolijste porcelanato. Voor het dagelijks onderhoud. Reinigt en beschermt in een arbeidsgang. Ondersteund de uitstraling van de tegels.
P323: Slijtvaste coating. Slijtvaste verzegeling (glans) voor alle natuur- en kunststeen.
P324: Edelzeep / dweilwas. Reinigings- en onderhoudsmiddel voor alle natuursteenvloeren.

LET OP:

Lees vooraf altijd goed de voorschriften en test het preparaat altijd op een proefvlak. Voor het eventuele foutief aanwenden van deze producten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.